INICI / CURSOS

CURSOS

MÉS DE 20 ANYS DEDICATS A L’ENSENYAMENT, TÈCNIQUES DE DIBUIX I PINTURA

 

PERÒ SOBRETOT ENTENDRE L’OPORTUNITAT CRÍTICA I CREATIVA QUE ENS OBRE EL MÓN DE L’ART.

Aula dels cursos de pintura d'en David Casals a l'Escola d'Art de Centelles

ADULTS

Tallers de dibuix i pintura per a adults tant a l’Escola d’Arts de Centelles com a l’Aula Oberta de Tona. Coneixement de les tècniques bàsiques de dibuix i pintura, com d’altres més experimentals: llapis, carbó, tinta, aquarel·la, acrílic, oli, tremps, gravat… Bases formals del dibuix i la pintura, donant èmfasi a la creació pròpia: proporcions, perspectiva, llum, volum, color… Sense oblidar alguns conceptes teòrics del món de l’art i acompanyar-ho d’alguna sortida.

PLEIN AIR

Unes jornades de dibuix i pintura a l’aire lliure el mes de juliol. On les idees, els conceptes, els colors, la forma i la llum de la natura es converteix en la referència de les nostres creacions. Els cavallets s’escampen pels nostres paisatges per tal de capturar la seva essència en un paper o en una tela…

 

Cada any, unes setmanes abans de les jornades, publicaré en aquesta web la informació del curs i com inscriure’s.

Aula dels cursos de pintura d'en David Casals a l'Escola d'Art de Centelles

INFANTS I JOVES

Tallers d’art per a infants i joves, des d’infantil fins a l’ensenyança secundària, juntament amb la ceramista Marta Postico i dins de l’Escola d’Arts de Centelles. Cursos on s’alterna el dibuix, la pintura i la ceràmica per donar importància a la creativitat. Potenciant diferents maneres d’expressar-nos artísticament tot aprenent a observar, analitzar i desenvolupar projectes personals a partir de tècniques tradicionals o innovadores.